Heerlens Nieuwjaars Gotoernooi 2016

2 en 3 januari 2016 in Cafe Pelt


Helaas was onze sponsor van vorig jaar sponsor Beett...(beett.nl) dit jaar even niet in de stemming ons te sponsoren, maar desondanks konden we het prijzengeld op peil houden ondanks een helaas kleiner aantal spelers. Het aantal speler was iets lager dan verleden jaar en dat was jammer maar begrijpelijk omdat we met het eerste weekend van het jaar wel heel vroeg waren op 2 en 3 januari. En na een wintergo week was het waarschijnlijk een beetje te veel van het goede. Volgend jaar wordt dat anders want dan spelen we op 7 en 8 januari. Desondanks was heel positief dat we veel nieuwe gezichten konden verwelkomen in Heerlen en dat was niet alleen te danken aan Serious request want de meesten kwamen uit Belgie en Duitsland.

Omdat Rudy op papier duidelijk de sterkste en favoriet was waren er veel outsiders op uit om hem te verslaan. Dit is niet gelukt en ook tijdens het snel-go tournooi op zaterdagavond bleef Rudi ongeslagen. De uitslag van het hoofdtoernooi was als volgt : Rudi was winnaar, Harald Kroll was tweede en Martin van Es was derde. Verder wonnen Henk Draaisma en Zoe Peters met 4 uit 5 een welverdiende prijs.

Het snel-go toernooi werd zoals gezegd ook door Rudi gewonnen, Huub Reuver was tweede op basis van SOMOS en Harald Kroll werd derde.


Home